مراحل برنامه ریزی برای یادگیری زبان انگلیسی

قدم اول برنامه‌ریزی برای یادگیری زبان:
چقدر زمان بگذاریم؟

توقع ما از برنامه‌ریزی برای یادگیری انگلیسی و نتیجه آن باید به واقعیت نزدیک باشد؛ یعنی نباید در زمان کوتاه توقع نتایج بسیار خوب را داشته باشیم. طبق تحقیقاتی که انجام شده است، یک فرد برای رسیدن به سطح بالای متوسط در زبان انگلیسی به 480 ساعت تمرین و یادگیری احتیاج دارد. یعنی اگر در برنامه‌ریزی برای یادگیری زبان 1 ساعت در روز را اختصاص بدهیم، پروسه یاد شده  به ۱ سال و نیم زمان احتیاج دارد.

قدم دوم برنامه‌ریزی برای یادگیری انگلیسی:

چگونه زمان را تقسیم کنیم؟

یک برنامه جامع برای یادگیری باید شامل تمام مهارت‌های چهارگانه (خواندن، نوشتن، شنیدن، صحبت کردن) باشد. بنابراین هنگام تهیه منابع مورد استفاده در برنامه‌ریزی روزانه برای یادگیری زبان انگلیسی به این نکته توجه کنید.

اگر مبتدی هستید، در برنامه منظم و مدون برای یادگیری در منزل حتما باید بخشی را به یادگیری اصول اولیه گرامر و همچنین یادگیری واژه اختصاص دهید. با گذشت زمان و آشنایی با اصول گرامری، می‌توانید سهم گرامر را در برنامه‌ریزی برای یادگیری زبان در منزل کاهش دهید.

قدم سوم برنامه‌ریزی روزانه برای یادگیری زبان انگلیسی:

چگونه تمرین کنیم؟

برای گرامر، اگر مبتدی هستید ابتدا باید اصول اولیه گرامری را بشناسید تا بتونید درک درستی از ساختار زبان انگلیسی داشته باشید. با مطالعه قواعد مربوط به اسم‌ها، صفت‌ها، قیدها، کاربرد فعل‌ها در زمان‌های مختلف و… در برنامه‌ریزی روزانه برای یادگیری زبان انگلیسی، شما در حال بنا کردن پایه‌های یادگیری‌تان هستید.

برای گسترش دایره لغات، حتما یک لغت‌نامه خوب تهیه کنید. چه مبتدی باشید و چه پیشرفته، برنامه‌ریزی برای یادگیری انگلیسی حتما باید شامل بخشی برای یادگیری واژه‌های جدید و تلفظ صحیح آنها باشد.

مهارت شنیداری را نیز نباید در برنامه‌ریزی برای یادگیری انگلیسی فراموش کرد. توجه داشته باشید که این مهارت در نقشه راه یادگیری زبان انگلیسی مستقیما روی توانایی شما در مکالمه تاثیر خواهد گذاشت. برای بهبود این مهارت می‌توانید از فایل‌های صوتی مناسب با سطح‌تان در برنامه‌ریزی برای یادگیری زبان استفاده کنید.